Kontakt Lissi

Angående kontakt til Lissi Sys Kronborg (tidl Lissi Kamholm)

Lissi, som selv været udsat for overgreb, har tilbudt at skrive med dem af jer, der har brug for én at vende tingene med – så mange, hun nu kan overkomme. I kan skrive et par mails og vurdere, om I har kemi, og så evt. fortsætte med at skrive. Her følger Lissis egen præsentation:

Jeg hedder Lissi og er 58 år.

Hele min barndom blev jeg misbrugt. Det medførte en ekstrem ensomhed, ondt i maven, depressiv tilstand, smerte og angst. Vold i hjemmet, som fortsatte i mit voksenliv i mit ægteskab med en alkoholiker, som jeg fik et barn med.

Blev skilt, men mit voksenliv fortsatte med at være svært. Håbløshed, ensomhed, selvmordsforsøg, oveni det begyndte jeg at blive fysisk syg. Alvorlig syg, med bl.a. brystkræft. Dog synes jeg at de bedste og nemmeste år har været, da jeg bevidst valgte at være enlig mor.

Da jeg var omkring 45 år startede et langt og smertefuldt arbejde i terapi. Det var her jeg blev bevidst om overgrebene, samtidig med jeg også havde min brystkræft.

I dag er jeg i flexjob, 20 timer om ugen. Det er nu jeg begynder at mærke et godt liv, have nogle gode dage, kontrollen med brystkræften er for længst over stået. Jeg mærker en stor styrke, mod og nysgerrighed på livet, samtidig med at jeg tackler de svære dage, der er indimellem, især ensomheden, som jeg tror vil være min følgesvend, min ven, hele livet.

Jeg har i snart fire år været tilknyttet Støttecentret mod incest på Frederiksberg, hvor jeg de første tre år sad i den erfaringsbaseret rådgivning og nu er den der har kontakt med skoleelever og studerende. Indimellem er jeg ude og holde oplæg for skoleelever og professionelle, bl.a. sundhedsplejersker og tandlæger.

Jeg glæder mig til at få kontakt og lad os se hvordan kemien passer og ellers være ærlige overfor hinanden, hvis ikke kemien er der.

Bedste hilsner fra Lissi

Du kan skrive til Lissi på mailadressen lissiodense@hotmail.com