Angående kontakt til Karin

Udover kontakt vedrørende foredrag, undervisning og andre arrangementer modtager Karin dagligt mange mails fra mennesker, der ønsker hjælp til en opgave eller ønsker at “skrive sammen”. En del beder også om et godt råd eller ligefrem egentlig hjælp i en given personlig problematik. Dette er ikke muligt!På trods af at det er mange år siden at ‘Glaspigen’ udkom, så er disse ønsker om hjælp ikke aftaget, tværtimod. Karins arbejde betyder, at hun rejser meget over hele landet – oftest flere gange hver eneste uge. Dertil har hun også sit hjem med mange forskellige fritidsaktiviteter.

Karin er meget beæret over alle disse forskellige ønsker om deltagelse i “alt muligt”. Desværre sætter tiden en begrænsning for, hvor meget Karin kan nå at deltage i – og ikke mindst deltage “ordentligt” i.

Karin ønsker ikke at skulle prioritere, hvem hun svarer først – eller i det hele taget svarer! – men det er desværre nødvendigt, da der simpelthen ikke er tid nok til at gøre alting.

Som udgangspunkt besvares alle henvendelser snarest, men der er dog én undtagelse; Såfremt du ønsker hjælp til en opgave eller ønsker at skrive med Karin om personlige forhold, så skriv gerne, men du kan desværre ikke regne med et svar! Karin LÆSER altid alle henvendelser, men kan desværre ikke garantere dig et svar ved disse henvendelser. Såfremt Karin svarer dig, så kan der tilmed godt gå lang tid, i perioder helt op til 3 måneder. Dette er altså “vilkårene” for at skrive til Karin.

 

MEN DER ER EN ANDEN MULIGHED: Lissi Sys Kronborg (tidl Lissi Kamholm)!
Lissi, som selv været udsat for overgreb, har tilbudt at skrive med dem af jer, der har brug for én at vende tingene med – så mange, hun nu kan overkomme. I kan skrive et par mails og vurdere, om I har kemi, og så evt. fortsætte med at skrive.

Klik her og mød Lissi!

 

Hvis din henvendelse ikke kræver svar fra Karin, men eventuelt fra andre besøgende på siden, opfordres du til i stedet at benytte ‘Gæstebogen‘.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.