Foredragslisten

Event Information:

 • man
  30
  nov
  2015
  tirs
  01
  dec
  2015

  "Sjælens Længsel"

  10 - 17 + 9 -16Knudhule Badehotel, Randersvej 88, 8860 Ry.

  "Sjælens Længsel" - 2-dages kursus sammen med fhv. Chefpsykolog Lars J. Sørensen
  (
  forfatter til bøgerne ”Særpræg –Særhed - Sygdom”(1996); ”Smertegrænsen”(2005) og ”Skam - medfødt og tillært”(2013)).

  Arr. af Dansk Psykoterapeutforening.

  Skam er et symptom på, at der ikke er taget hånd om noget mellemmenneskeligt betydningsfuldt - i personen selv eller i vedkommendes relation til andre. Opgaven er at træde den ramte person så nær, som taktfølelse og blufærdighed tillader, for først når samspil bliver nærværende og autentiske begynder de at blive nærende og tilfredsstille sjælens sult.” (Skam 2013)

  Kurset vil skabe rammen om at arbejde med nogle af de mange menneskelige relationer, hvor vi som mennesker og behandlere bliver udfordret på vores evne til at tilbyde det nødvendige nærvær og at dosere det i den rigtige form og mængde.

  På kurset bliver der mulighed for at arbejde med vores indsigt i og evne til at lade begreber som nærvær, nærhed og ”vær-hed” udfolde sig lige der i det øjeblik, hvor de kan gøre intet mindre end en verden til forskel.

  Kurset bygges op omkring en blanding af teori, samtale og supervision. Karin Dyhr og Lars J. Sørensen vil med hver deres erfaringsmæssige baggrund hjælpe kursisterne med at få kastet lys ind i de afkroge af vores liv som mennesker og behandlere, hvor sjælens længsel trænger til at blive mødt med endnu større dybde og nærvær.

  Kurset henvender sig til psykoterapeuter og andre med lignende arbejde.

  Pris: Medlemmer kr. 2.900, ikke medlemmer 3.400. Inkl. morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe/te. Ønskes overnatning på kursusstedet skal man selv kontakte Knudhule Badehotel for booking og betaling. Der er aftalt favorable aftensmads- og overnatningspriser.

  Min. 20 og max. 30 deltagere.

  Tilmelding senest 1. november 2015

  Kontakt: Sofie Pedersen, kontakt@sofiepedersen.dk