Foredragslisten

Event Information:

 • ons
  25
  mar
  2020
  tors
  26
  mar
  2020

  AFLYST/UDSAT gr. Coronasmitte. Konference FOA Psykiatrien i Aarhus

  D. 25. eftermiddagFuglsøcenteret, Dragsmurvej 6, 8420 Knebel

  Konference d. 25. -. 26. marts, arrangeret af FOA i Psykiatrien, Aarhus.

  Oplægsholdere:

  Trevor Eyles
  Voice-Hearing Consultant in Social Psychiatry. Vi skal høre om stemmehøring – og I den forbindelse har vi hentet Trevor Eyles hjem fra England. Han vil være med begge dage – så vi skal nok komme til bunds i hans fortællinger.

  Mie Leer
  Udviklingskonsulent og Projektleder for Åben Dialog udd.
  Med en baggrund som socialrådgiver og en overbygning i Pædagogisk Sociologi, hvor jeg har specialiseret mig indenfor socialt arbejde med udsatte og marginaliserede grupper er min spidskompetence, at koble teori med praksis. Særlig viden om Åben Dialog - herunder supervision, implementering og praksis.

  Rikke Bruhn
  Det bliver ærligt og følsomt, når den jyske sangerinde Rikke Bruhn indtager aftenscenen. Gennem sine sange åbner Rikke Bruhn op for personlige erindringer om livet på godt og på ondt – med angst som en følgesvend i 15 år.. Rikke Bruhns kærlighed til musikken skaber et nærvær og en inderlighed, når hun blander elementer af pop, country og jazz. Med sig tager Rikke Bruhn den ligeledes jyske guitarist Marianne Christensen.
  Vi vil med dette musikalske indslag – fejre klubbens 110 års jubilæum.

  Karin Dyhr
  Foredragsholder og forfatter til »Ude af mig selv«, »Bag om Borderline« og »Glaspigen«

  Mette Daae Krøyer
  Retspsykiatri – Dobbelt diagnoser
  Retspsykiatriens oversygeplejerske kommer forbi og fortæller om retspsykiatriens opgaver i dag – og der vil også komme en indlæg om behandling af misbrug i forbindelse med dobbeltdiagnoser

  TILMELDING:

  Primære kontaktpersoner til dette arrangement:

  Jesper Priskorn: jesppris@rm.dk

  Heidi Hornshøj Østergaard: heidoest@rm.dk

   

  Tilmelding senest d. 9. Marts 2020: Det koster kun 1000,- kr. at deltage som medlem – men du skal søge tjenestefri – eller bruge afspadsering/fridage.