Foredragslisten

Event Information:

 • tors
  09
  maj
  2019

  Gilleleje, åbent foredrag

  19.00 - 21.30Det Gamle Posthus, Stationsvej 6, Gilleleje

   

  DERFOR GØR VI SÅ MANGE SÆRE TING!

  Borderline Personlighedsforstyrrelse er en lidelse, som giver stor lidelse til borderlinerne selv, men også til alle, der har kontakt med dem. "Mon ikke hun i virkeligheden gør det for at få opmærksomhed?", tænker mange, når hun/han igen har skåret sig. Og "Hvorfor kan hun så meget det ene øjeblik og ingenting det næste?". Ofte er ingen klar over, at der bag denne adfærd ligger traumer, som ikke er bearbejdede og som der end ikke er sat ord på.

  Karin Dyhr udviklede sit 'stumme sprog' som en reaktion på seksuelle overgreb - et 'sprog', som fortrinsvis bestod i, at hun skar sig. Først, da hendes kontaktperson på psykiatrisk hospital fik skabt en relation til hende og fik hende til at sætte ord på incesten, aftog den selvskadende adfærd og de øvrige borderlinesymptomer langsomt. Efter en 'psykiatrisk karriere' på 17 år med diagnosen Borderline Personlighedsforstyrrelse er hun nu helt rask og lever i dag et godt liv.

  Ved oplægget vil Karin Dyhr fortælle sin historie og snakke om borderline som en traumediagnose og nogle af de typiske symptomer, specielt dissociation og selvskade, som de opleves indefra - som mestringsstrategier, som Det Stumme Sprog.

  Karin Dyhr & Marianne Holmen: Glaspigen, Karin Dyhr: Bag om Borderline og Ude af mig selv – om dissociation hos tidligt traumatiserede mennesker vil kunne købes til særpris på dagen.

  Åbent for alle.
  TILMELDING på mail@karindyhr.dk  senest d. 7/5 kl. 14. (Husk evt. antal deltagere)
  Entré kr. 50, som betales ved indgangen.

  Man kan købe the/kaffe.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.