Sidste nyt

Sidste nyt

29/5-2013: I år deltager Spor i Folkemødet på Bornholm. De er i fuld gang med at planlægge deres event, der hedder: ‘Hvor blev børnene af? Om senfølger af seksuelle overgreb’. Der kan læses mere “http://kalender.brk.dk/event/user-view/9963?redir=%23eidx_2#.UZTa0N8V0Ds.facebook” target=”_blank”>her

28/10-2012: Psykiatrien i Region Syddanmark har lavet en lille film, hvor Karin fortæller om, hvordan det var at leve med psykisk sygdom. “http://www.psykiatrienisyddanmark.dk/wm418765″ target=”_blank”>Se filmen her! (åbner automatisk i nyt vindue)

28/10-2012: Nyt tilbud til mennesker udsat for incest/overgreb
Læs mere om det “http://karindyhr.dk/help/stoettecentre.asp” target=”_top”>her

21/10-2012: Så er der Nyhedsbrev “http://karindyhr.dk/kontakt/nyhedsbrev_arkiv.asp” target=”_top”>Læs det i arkivet!

28/9-2012: “http://karindyhr.dk/foredrag/foredragskalender.asp”>Foredragskalenderen er opdateret

11/9-2012: Et par ændringer i menuen:

– Menupunktet ‘Bibliotek‘ har desværre givet anledning til lidt forvirring, så det hedder nu ‘PR‘.
– I forbindelse med Karins foredrag henviser hun ofte til div. dias og andre dokumenter (typisk pdf-filer) – disse findes nu under ‘Foredrag/Oplæg‘ via menupunktet ‘ “http://karindyhr.dk/foredrag/dokumenter.asp”>Dias & Doks’.

16/8-2012: “http://karindyhr.dk/foredrag/foredragskalender.asp”>Foredragskalenderen er opdateret

6/8-2012: Karin kan desværre hverken besvare mails eller signere/afsende bøger frem til d. 18/8. Hastesager vedr. foredrag m.m. kan sendes til “http://karindyhr.dk/kontakt/formular_webmaster.asp”>Jørgen.

4/8-2012: “http://karindyhr.dk/foredrag/foredragskalender.asp”>Foredragskalenderen er opdateret

23/6-2012: Så er der “http://karindyhr.dk/kontakt/nyhedsbrev_arkiv/nyhedsbrev_20120623.asp”>Nyhedsbrev

5/6-2012: “http://karindyhr.dk/foredrag/foredragskalender.asp”>Foredragskalenderen er opdateret

19/3-2012: Karin kan desværre ikke besvare mails frem til d. 4/4. Hastesager vedr. foredrag kan sendes til “http://karindyhr.dk/kontakt/formular_webmaster.asp”>Jørgen.

18/3-2012: Så er der “http://karindyhr.dk/kontakt/nyhedsbrev_arkiv/nyhedsbrev_20120318.asp”>Nyhedsbrev

3/3-2012: “http://karindyhr.dk/foredrag/foredragskalender.asp”>Foredragskalenderen er opdateret

3/3-2012: Spørgeskemaundersøgelsen er slut. Blandt næsten hundrede besvarelser er udtrukket en vinder af gavekort pålydende kr. 300 til Arnold Busk – tillykke til Jeanett fra Fyn!

13/2-2012: Foredragskalenderen er opdateret

1/2-2012: Foredragskalenderen virker igen

31/1-2012: Ny mulighed for hjælp hos Lissi
Lissi er selv incestoverlever og har tilbudt at hjælpe nogle af de besøgende her på siden.
Mød “http://karindyhr.dk/kontakt/kontakt_vilkaar.asp”>Lissi Sys Kronborg (tidl Lissi Kamholm) her på siden.

28/1-2012: Så er der atter udsendt nyhedsbrev! Fik du det ikke? Så “http://karindyhr.dk/kontakt/ny.asp”>tilmeld dig her – og læs “http://karindyhr.dk/kontakt/nyhedsbrev_arkiv.asp”>de gamle nyhedsbreve her 🙂

27/1-2012: HVEM ER DU??
Karins er meget interesseret i at vide, hvem der besøger hendes hjemmeside, så derfor er der lavet en lille spørgeskemaundersøgelse. Deltag her og vær med i lodtrækningen om et gavekort 🙂

25/1-2012: Der er desværre sket et fejl i forbindelse med fremvisningen af Karins foredragskalender. Derfor vil du pt. kun kunne se en “http://karindyhr.dk/foredrag/kalenderfejl.asp”>simpel liste over fremtidige arrangementer.

12/12-2011: I det netop udkomne 2. oplag af Bag om Borderline er der på s. 53 – 54 indsat denne henvisning: Læs om den vigtige omsorg og egenomsorg for det indre barn på http://karindyhr.dk/note.

Det er relevant at læse denne note, uanset hvilken udgave af bogen du har.

Noten kan læses via “http://karindyhr.dk/note/note.asp”>menupunktet ‘Bag om Borderline’.

26/9-2011: Karin: Liste over terapeuter m.m. under udarbejdelse!
Jeg bliver ofte spurgt, om jeg ikke kender en psykolog/psykoterapeut, som har erfaring med at behandle fx. borderline eller seksuelle overgreb. Desværre kan jeg som regel ikke hjælpe.

Der vil komme et Menupunkt med Behandlere, og her kan man finde links til psykologer, psykoterapeuter og fysioterapeuter, som er specialiserede i disse områder. Dels handler det om medlemmer af Dansk Psykologforening, Dansk Psykoterapeutforening og PsykFys, dels om psykoterapeuter, som endnu ikke har gjort deres profil færdig, men har skrevet direkte til mig og beskrevet deres interesseområder.

I alle tilfældene drejer sig om mennesker med en godkendt uddannelse. Men vær opmærksom på, at JEG IKKE PÅ NOGEN MÅDE SELV KAN STÅ INDE FOR DE ENKELTE BEHANDLERE, DA JEG IKKE KENDER DEM . I og med de er medlem af anerkendte foreninger, er de underlagt strenge etiske krav, men jeg kender dem ikke personligt og ved ikke, hvordan de arbejder, så man må selv prøver sig frem. Den personlige relation er og bliver jo fantastisk vigtig.
Jeg har valgt ikke at have alternative behandlere på listen, selv om der helt uden tvivl er mange imellem, som kan hjælpe. Men det er en jungle, jeg på forhånd opgiver at finde rundt i. Beklager!

Desværre er man i de fleste tilfælde nødt til selv at have pungen frem, med mindre man kan komme under en tilskudsordning.

Opdatering: Listen er lavet. Find den via menuen.
20/8-2011 Webmaster: Foredragskalenderen er opdateret
“http://karindyhr.dk/foredrag/foredragskalender.asp” target=”_top”>Læs mere her på siden

“http://karindyhr.dk/bibliotek/omtale.asp”>
10/8-11: ‘Bag Om Borderline’ anmeldt af Bente Pedersen, ledende sygeplejerske
Lokalpsykiatrisk Center

10/6-2011 Webmaster: KARIN HAR FØDSELSDAG!!

9/6-2011 Webmaster: Så er der nye “http://karindyhr.dk/bibliotek/fotos/foto_karin_dyhr.asp” target=””>FOTOS af Karin

26/5-2011:
Karin Dyhrs “Bag Om Borderline” er anmeldt i onlinemagasinet ‘Sygeplejersken’.
Læs mere under “http://karindyhr.dk/bibliotek/omtale.asp”>’Omtaler’

1/4-2011
‘Bag Om Borderline’ er senest anmeldt i SIND bladet
Læs mere på “http://karindyhr.dk/bibliotek/omtale.asp”>’Omtaler’

10/3-2011
Nyhedsbrev udsendt. Hvis du ikke modtog det, så kan du enten læse det “http://karindyhr.dk/kontakt/nyhedsbrev_arkiv.asp”>online eller “http://karindyhr.dk/kontakt/ny.asp”>tilmelde dig her 🙂

24/2-2011
På opfordring har vi nu lavet en mulighed for at købe både ‘Glaspigen’ og ‘Bag om Borderline’ på én samlet bestilling – læse mere “http://karindyhr.dk/boeger/bogkoeb00.asp”>her

16/2-2011
Dansk BiblioteksCenter har skrevet en Lektørudtalelse – se nærmere under “http://karindyhr.dk/bibliotek/omtale.asp”>”Bibliotek / Omtaler”

8/2-2011
Karin Dyhr er blevet interviewet af Rikke Hast fra ugebladet SØNDAG i forbindelse med et tema om TRO. Interviewet er trykt i SØNDAG NR. 6, 7. februar 2011.
Se evt. mere under ” “http://karindyhr.dk/bibliotek/omtale.asp”>Bibliotek / Omtaler” her på siden.


7/2-2011:
‘Bag Om Borderline’ er blevet omtalt i det nye magasin Sundhed – læs det online “http://mags.datagraf.dk/magasinsundhed/3/46″ target=”_blank”>her

21/1-2011 – webmaster:
Der har desværre været problemer i forbindelse med bogbestilling. Problemet skyldtes en fejlbehæftet backup, så bestillingen (måske) ikke er gennemført korrekt. Fejlen har kunnet indtræffe siden d. 11. januar. Hvis du har oplevet problemer med bogbestilling, bedes du kontakte Karin “http://karindyhr.dk/kontakt/formular_kad.asp”>her for at få bekræftet, at dit bestilling er modtaget. Vi beklager fejlen.

15/1-2011:
Nyhedsbrev udsendt d.d. Se mere “http://karindyhr.dk/kontakt/nyhedsbrev_arkiv.asp”>onlinearkiv her

14/1-2011:
‘Bag om Borderline’ kan nu lånes på 51 biblioteker, og flere er på vej! Find bogen på “http://bibliotek.dk/vis.php?origin=sogning&field4=forfatter&term4=karin+dyhr&term2=bag+om+borderline&field2=titel&term3=&field3=emne&field1=fritekst&term1=&mat_text=%22%22&mat_ccl=&term_mat[]=&field_sprog=&term_sprog[]=&field_aar=year_eq&term_aar[]=” target=”_blank”>bibliotek.dk

8/1-2011:
‘Bag om Borderline’ er anmeldt i Politiken. “Med patientens egne ord” af psykiater Bo Møhl. Læs mere “http://karindyhr.dk/bibliotek/omtale.asp”>her på siden

22/12-2010
‘Bag om Borderline’ er anmeldt af Handicapportalen
“http://karindyhr.dk/bibliotek/omtale.asp” target=”_top”>Læs mere under omtaler her på siden

8/12-2010

‘Bag om Borderline’ er omtalt / anmeldt i fagbladet Folkeskolens onlineudgave.
“http://karindyhr.dk/bibliotek/omtale.asp” target=”_top”>Læs mere under omtaler her på siden


29/11-2010 – webmaster

“http://www.dr.dk/DR1/Aftenshowet” target=”_blank”> “http://www.dr.dk/DR1/Aftenshowet” target=”_blank”> Karin skal på tv!
Du kan se hende mandag d. 29. nov. kl. 18 i Aftenshowet! 
DR aflyste desværre pga. snevejret. Ny dato oplyses, når/hvis.
Til gengæld blev Karin denne mandag interviewet til Ugebladet SØNDAG.
Dette interview ventes trykt “mellem jul og påske” 🙂

23/11-2010 – webmaster

Herunder følger et forkortet indlæg fra “Væggen” på Bag om Borderlines egen hjemmeside.

“Hej Karin OG ANDRE DER LÆSERE MED HER!
. . . hvordan får vi det til at harmonere med virkeligheden? . . . I min hverdag handler det om hullerne i dagens vagtskema, brandslukning i forhold til helt de psykotiske og den efterfølgende mandsopdækning, masser af administrative opgaver, medicinering, plaster/skadestue, mere medicinering, overvejelser omkring bæltefikseringer (og flere rapporter, samt oftest endnu mere medicin) . . . vi har simpelthen ikke tid nok til det hele! Mit spørgsmål lyder derfor i al sin enkelthed; Hvordan søren skal vi kunne få proppet bare en smule håb ind i hovederne på dem, når vi knapt nok når at sige godmorgen til hverken kolleger eller patienter?!?”

Du opfordres hermed til at læse hele indlægget og give dit besyv med på “http://bagomborderline.dk/vaeg.asp” target=”_blank”>bogens hjemmeside!

 

22/11-2010 – webmaster

Der er i dag lagt nogle forskellige PR-plakater (a3-størrelse) på hjemmesiden. De kan bruges, hvis Karin skal holde foredrag eller lignende og du ønsker at gøre reklame for det. Du er naturligvis velkommen til at lave din egen plakat eller anden omtale, men hvis du mangler inspiration, så kig på “http://karindyhr.dk/bibliotek/plakater.asp”>disse plakater.

 

13/11-2010 – Karin Dyhr:

Som en del af jer ved, er en af mine kæpheste dissociation i relation til borderline, så stor var min glæde, da jeg fik at vide, at Richard van Kuppevelt M.A., som skriver hovedopgave i psykologi på Københavns Universitet, er i færd med at lave en undersøgelse om netop dette. Han har derfor lagt et spørgeskema ud bl.a. på Borderlineforeningens hjemmeside. Hvis du er interesseret i selv deltage selv eller kender nogen, hvor det kunne være relevant, kan du klikke ind på “http://www.borderlineforeningen.dk/content/view/646/2″ target=”_blank”>http://www.borderlineforeningen.dk/content/view/646/2. Richard virker særdeles kompetent omkring dette emne, så det vil være spændende at se, hvad der kommer ud af hans undersøgelse. Der er da i hvert fald chance for en øget opmærksomhed på dette spændende og relevante felt!

 

2/10-2010:

Det er nu muligt at forudbestille den nye bog ‘Bag om borderline’ her på hjemmesiden. Prisen bliver kr. 185,- inkl. forsendelse, men de første 50 bestillinger belønnes med en særlig rabat, så prisen bliver kun kr. 165,- (stadig inkl. signering og forsendelse i Dk). Den vejledende udsalgspris i butikkerne er kr. 199,- så der er penge at spare! Kig ind under menupunktet “Bøger”.

Samtidig åbner vi op for Nyhedsbrevet, som du kan tilmelde dig under “Kontakt”! Hvis du tidligere har givet tilsagn om at ville modtage nyheder ang. ‘Bag om borderline’, så er du allerede tilmeldt. Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrevet (som udsendes ca. én gang om måneden), så kan du framelde dig enten her på siden eller direkte via den tilsendte email.

Samtidig har bogen ‘Bag om Borderline’ fået sin egen hjemmeside, hvor du bl.a. kan læse et uddrag, læse forord af Chefpsykolog Lars J. Sørensen, se hele indholdsfortegnelsen og evt. selv skrive en kommentar.

 

18/9-2010:

Så er der endeligt sat dato for udgivelsen af Karins nye bog ‘BAG OM BORDERLINE – et spørgsmål om opmærksomhed‘! Bogen forventes på gaden onsdag den 24. november! Der vil snarest blive oprettet en bestillingsformular her på hjemmesiden, og der er signering og gratis forsendelse af de første halvtreds eksemplarer!

 

29/6-2010 – Karin Dyhr:

Så er aftalen omkring udgivelsen af ‘Bag om borderline – et spørgsmål om opmærksomhed’ på plads! Det bliver Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck, som udgiver bogen i dette efterår. Nærmere oplysninger følger. Klik ind på bogen, hvis du vil orienteres om det videre forløb.

 

17/2-2010 – Karin Dyhr:

Så er min nye hjemmeside online! Sig endelig til, hvis du ser noget, der ikke virker? Eller noget som kunne være bedre? Kommentarer modtages gerne! Send dem via Kontakt